Stoelmassage

De cursus is bestemd voor schoonheidsspecialistes, masseurs en therapeute, die werkzaam zijn in o.a. een spa, thermen, sauna, hotel, zwembad, fitnesscentrum of vakantiepark.  De cursus is ook interessant voorzelfstandig werkende  schoonheidsspecialistes, masseurs en fysiotherapeuten.

Gedurende deze dagcursus maakt men kennis met de mogelijkheden die de massagestoel en stoelmassage biedt. Men leert technieken om een eenvoudige stoelmassage te kunnen geven. Speciale aandacht is er voor houding en om met zo min mogelijk energie, een zo groot mogelijk effect te creëren. Stoelmassage is een welkome aanvulling op de eigen massagetechnieken. Daarnaast krijg je advies hoe je de massagestoel kunt inzetten bij het masseren van zwangere vrouwen en welke techniek er wel en welke niet geschikt zijn.


Stoelmassage

Meer informatie

Op deze dag leer je de achtergronden van Shiatsu, Yin en Yang en Qi. Verder oefeningen die je in staat stellen de massages zo goed mogelijk te kunnen geven. Veel aandacht is er de voor eigen lichaamshouding tijdens de massage. Contra indicaties: Wanneer je wel en wanneer je geen massages kunt geven. Naast de drukpuntmassage wordt ook aandacht besteed aan  reguliere massagetechnieken uitgevoerd op een massagestoel.

Cursus Begindatum Locatie

PrijsinfoCursus Begindatum Locatie

Certificering

De Dutch SPA&Wellness Association heeft in samenwerking met de SPA & Wellness Academie en Life Styling Company structuur en inhoud gegeven aan de opleiding en cursussen. De DSWA is verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van de SPA&Wellness Academie opleiding en cursussen. Nadat de opleiding en/of cursus met goed resultaat wordt afgesloten, ontvangt men het officiële Dutch SPA&Wellness Association certificaat.

 
Doelstellingen van DSWA

Ondernemers in de Spa en Wellnessbranche met kennis ondersteunen en stimuleren en bijdragen aan een verdere ontwikkeling en professionalisering van de sector in al haar facetten. In het bijzonder op het gebied van de professionalisering van het Spa & Wellness onderwijs. Voor meer informatie over de Dutch SPA&Wellness Association kijkt u op de website www.dswa.nl

Cursus Begindatum Locatie

Agenda

Cursus Begindatum Locatie