Saunameester Opgieting

Tijdens deze dagcursus leren we medewerkers, die werkzaam zijn In een sauna-,thermen-beautycomplex ,  maar ook medewerkers in wellnessbedrijven met sauna-, thermenfaciliteiten, zoals bungalowparken, campings, fitnesscentra, zwembaden, hotels, jachthavens etc., op een verantwoorde en professionele manier opgietingen te verrichten. Enige voorkennis van de algemene saunakennis, zoals de dagcursus SPA&Wellness of de Basisopleiding SPA&Wellness medewerker of een aantoonbare ervaring op het gebied van werken binnen de saunabranche, is noodzakelijk.

 

Saunameester Opgieting

Meer informatie

In het theoriegedeelte wordt aandacht besteed aan o.a. de natuurkundige principes van de Finse sauna, bouwkundige eisen, de reactie op het lichaam, de verschillende opgietmiddelen, voorbereiding, doen en de nazorg van een opgieting. Tijdens de praktijk demonstreren wij verschillende wappertechnieken en laten je ervaren wat vocht, temperatuur en opgietmiddel met je lichaam doen. Op basis van de opgedane kennis is het mogelijk ook eigen saunarituelen te ontwikkelen.

Cursus Begindatum Locatie

 

Cursus Begindatum Locatie

Prijsinfo


Certificaat:
Saunameester Opgieting
Duur:
1 dagen
Prijs:
€165

Cursus Begindatum Locatie

Accreditaties/ECTS

Al onze SPA & Wellness cursussen zijn gecertificeerd door:

De Dutch SPA&Wellness Association heeft in samenwerking met de SPA & Wellness Academie en Life Styling Company structuur en inhoud gegeven aan de opleiding en cursussen. De DSWA is verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van de SPA&Wellness Academie opleiding en cursussen. Nadat de opleiding en/of cursus met goed resultaat wordt afgesloten, ontvangt men het officiële Dutch SPA&Wellness Association certificaat.

 
Doelstellingen van DSWA

Ondernemers in de Spa en Wellnessbranche met kennis ondersteunen en stimuleren en bijdragen aan een verdere ontwikkeling en professionalisering van de sector in al haar facetten. In het bijzonder op het gebied van de professionalisering van het Spa & Wellness onderwijs. Voor meer informatie over de Dutch SPA&Wellness Association kijkt u op de website www.dswa.nl

Cursus Begindatum Locatie

Agenda

Cursus Begindatum Locatie