Masseren in een Wellnesscentrum

Een aantal uren achter elkaar massages geven is zeer intensief werk.  Het oplopen van overbelasting blessures moet worden voorkomen. Daarom worden techniek, lichaamshouding, assortiment aan grepen, hulpmiddelen etc. steeds belangrijker om een kwalitatief goede massage te kunnen geven, die niet dit ten koste gaat van de eigen fysieke gesteldheid gaat.

Masseren in een Wellnesscentrum

Meer informatie

Deze massagecursus is bestemd  voor schoonheidsspecialistes die werkzaam zijn binnen een SPA&Wellness centrum of graag meer ervaring willen opdoen in masseren voor hun eigen praktijk.

Tijdens de cursus leer je een volledige lichaamsmassage te geven. Veel doen en ervaren staat voorop. Je zult in tweetallen werken en heel veel masseren en gemasseerd worden.

Cursus Begindatum Locatie

Cursus Begindatum Locatie

PrijsinfoCursus Begindatum Locatie

Accreditaties/ECTS

De Dutch SPA&Wellness Association heeft in samenwerking met de SPA & Wellness Academie en Life Styling Company structuur en inhoud gegeven aan de opleiding en cursussen. De DSWA is verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van de SPA&Wellness Academie opleiding en cursussen. Nadat de opleiding en/of cursus met goed resultaat wordt afgesloten, ontvangt men het officiële Dutch SPA&Wellness Association certificaat.

 
Doelstellingen van DSWA

Ondernemers in de Spa en Wellnessbranche met kennis ondersteunen en stimuleren en bijdragen aan een verdere ontwikkeling en professionalisering van de sector in al haar facetten. In het bijzonder op het gebied van de professionalisering van het Spa & Wellness onderwijs. Voor meer informatie over de Dutch SPA&Wellness Association kijkt u op de website www.dswa.nl

Cursus Begindatum Locatie

Agenda

Cursus Begindatum Locatie