Beauty specialist

Deze 10-daagse opleiding is bestemd voor schoonheidsspecialistes, die een MBO opleiding en de basisopleiding SPA&Wellness medewerker hebben afgerond en tevens werkzaam zijn in een SPA&Wellness centrum, een beautysalon of in een zelfstandige praktijk. D.m.v. deze opleiding kan men zich bekwamen in diverse specialistische gezichts- en lichaamsbehandelingen. Een zeer welkome verdieping van de kennis op het gebied van behandelingen en technieken.

Naast de inleiding staan we uitgebreid stil bij de effecten van voeding en beweging op de conditie huid en lichaam. Zullen we zowel in theorie als praktijk kennis maken met diverse professionele apparatuur. Worden diverse gelaats-en lichaamspakkingen besproken en geoefend, net als diverse klassieke en specifieke massagetechnieken. Ook in deze opleiding komen intake, communicatie en verkoop uitgebreid aanbod.

Beauty Specialist

Meer informatie

Beauty specialist

Doel:
Doel van de opleiding is de cursist die werkzaam is binnen de beauty afdeling van een SPA Wellnesscentrum aanleren van specialistische gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook voor zelfstandige schoonheidsspecialistes kan deze opleiding een professionele aanvulling zijn op hun opleiding en daarmee hun kennis vergroten.

Voor wie:
Schoonheidsspecialistes die een MBO opleiding hebben afgerond,

Inhoud:
1. Inleiding
2. Voeding en beweging

 • Effecten van voeding en beweging op de huid en lichaam
 1. Werken met apparatuur (theorie en praktijk)
 • Zoals bijv. microdermabrasie en elektrische epileren
 1. Pakkingen (theorie en praktijk)
 • Gelaats-en lichaamspakkingen
 1. Massages (theorie en praktijk)
 • Klassieke en specifieke massagetechnieken
 1. Intake, communicatie en verkoop
 • Interactie behandelaar –cliënt
 • Intake gesprek
 • Bewustwording
 • Verkooptechniek

Toelating:
18 jaar en ouder
Om tot de opleiding toegelaten te worden moet de cursist de opleiding schoonheidsspecialiste hebben afgerond. Als men werkzaam is in een wellnesscentrum tevens in het bezit zijn van het certificaat SPA&Wellness Medewerker.

Materiaal:
Syllabus

 

Cursus Begindatum Locatie

Prijsinfo


Certificaat:
Beauty specialist
Duur:
10 dagen
Prijs:
€1350

Cursus Begindatum Locatie

Certificering

Al onze SPA & Wellness cursussen zijn gecertificeerd door:

De Dutch SPA&Wellness Association heeft in samenwerking met de SPA & Wellness Academie en Life Styling Company structuur en inhoud gegeven aan de opleiding en cursussen. De DSWA is verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van de SPA&Wellness Academie opleiding en cursussen. Nadat de opleiding en/of cursus met goed resultaat wordt afgesloten, ontvangt men het officiële Dutch SPA&Wellness Association certificaat.

 
Doelstellingen van DSWA

Ondernemers in de Spa en Wellnessbranche met kennis ondersteunen en stimuleren en bijdragen aan een verdere ontwikkeling en professionalisering van de sector in al haar facetten. In het bijzonder op het gebied van de professionalisering van het Spa & Wellness onderwijs. Voor meer informatie over de Dutch SPA&Wellness Association kijkt u op de website www.dswa.nl

Cursus Begindatum Locatie

Agenda

Cursus Begindatum Locatie